Kijk in de agenda voor ons actuele aanbod.

Workshops

Meer leven vanuit jezelf, verdiepen van je relaties en vervulling van je verlangen naar expressie, contact en intimiteit, dat is waar het in onze workshops en trainingen om gaat. De verbinding met jezelf is het startpunt, en van daaruit de verbinding met de ander, en de verbinding met het leven zelf.

We bieden regelmatig thematische workshops aan, met speelse en uitdagende oefeningen, warm en vervullend maar waar nodig ook confronterend.  Dat betekent dat we vooral praktisch oefenen met beweging, stem, ademhaling , aanraking/massage, meditatie en -spiritueel- inzicht. Alles gericht op voelen, ervaren, beleven en bewustzijn.

De inhoud is telkens anders.  We passen die ook aan aan de sfeer en energie van de groep op dat moment.  Maar ervaren,  bewegen, voelen en aanraken staan centraal. De verbinding met jezelf, en van daaruit de verbinding met de ander.  Want we willen graag dat je niet alleen een leuke enerverende middag of avond hebt, maar ook dat je geraakt wordt in laagjes die je nog niet kende, en die erom vragen verder ontdekt te worden. Om dat te kunnen creëren we tijdens de workshops, samen met jullie, een veilige en respectvolle sfeer.

Een deel van onze workshops is specifiek Tantra. Hier vind je een uitleg over wat Tantra is. Voor andere workshops geldt een bredere opzet.  In de agenda staat aangegeven wat voor workshop het betreft.

De workshops staan op zichzelf; je kunt er eenmalig aan deelnemen, of vaker. Kijk in de agenda voor meer informatie over het aanbod.

Trainingen: om verder de diepte in te gaan

Je leven is een proces, en veranderingen zijn dat ook…  Daarom bieden we ook trainingen aan bestaande uit meerdere bijeenkomsten, in een vaste groep. Nog meer dan in de workshops wordt je hier door middel van oefeningen uitgedaagd laagjes in jezelf te verkennen, te ontwikkelen en te laten groeien. De vaste groep maakt het mogelijk niet alleen jezelf, maar ook anderen intenser te ontmoeten, en daarmee jezelf weer. In de periode tussen de bijeenkomsten krijgen de indrukken en nieuwe ervaringen de kans om te zakken en te integreren… om bij de volgende sessie weer in beweging te worden gebracht.

We ontwikkelen trainingen met verschillende thema’s, maar vaste ingrediënten zijn beweging, ademhaling, energie, contact en -spiritueel- inzicht.

Kijk in de agenda voor ons actuele aanbod.

 

aanmelden