facebookFrank Schulpen is geschoold als trainer/coach en heeft zich gespecialiseerd in coaching op levensvragen en in relatie-coaching  Hij is tevens manager bij grote overheidsorganisaties vanuit welke ervaring hij andere managers coacht op persoonlijke effectiviteit. Daarnaast is hij al meer dan tien jaar actief in de theaterwereld, in het bijzonder binnen het amateurtheater als o.a. producent en acteur. Hij houdt zich al jaren bezig met (Oosterse) spiritualiteit en tantra.

Monique foto

Monique Blom is afgestudeerd in Communicatiewetenschappen en
Rebalancing en heeft zich daarna verder verdiept in thema’s rondom (vrouwen)tantra, sjamanisme, energiewerk en bewustzijn. Ze heeft een praktijk voor Rebalancing, massage en bewustwording en is een warme, open, veilige en krachtige persoonlijkheid, die spiritualiteit en praktisch denken, voelen en handelen met elkaar verbindt. Zie www.oersprong.com.

Waar kun je bij ons op rekenen?

We werken vanuit onze professionele achtergrond als trainer, coach en therapeut. Maar we zijn evenzeer geïnspireerd door onze eigen zoektocht en ervaringen, door ons eigen vallen en opstaan.

We gebruiken onze kennis van en ervaring in zowel Westerse psychologie als Tantra Boeddhistische inzichten, methoden en technieken en Rebalancing®, alles gericht op voelen, beleven, ervaren en bewustzijn.

Omdat veiligheid en optimale aandacht en begeleiding bij ons voorop staan werken we in kleine groepen en nemen we vooraf met iedereen contact op.

Zowel bij onze persoonlijke en relatiebegeleiding als in onze groepen geven we de tools en ons volledig commitment voor jouw optimale levenslust.

En we doen dit alles met speelsheid en plezier, want we kunnen niet zonder.